Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Εγκαταστάσεις | Ανάπλαση
Εγκαταστάσεις στην Ανάπλαση - Κήπος

Εγκαταστάσεις στην Ανάπλαση - Κήπος2

Ανάπλαση |
Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης

Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 15 & Μυριοφύτου (πρώην Αντλιοστασίου)
Ν. Ιωνία

τηλphone 210 270 2800
mailmail

Κατασκευάσαμε ένα άρτιο λειτουργικά, υπερσύγχρονο και προσπελάσιμο από όλες τις μορφές «αναπηρίας» κτίριο με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

bms Εγκαταστήσαμε σ’ αυτό έναν έξυπνο ηλεκτρονικό «εγκέφαλο» (Building Management System) που επιτηρεί τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, αυτοματοποιεί τον έλεγχό τους, διαχειρίζεται επαρκώς και αποτελεσματικά την ενέργεια, εποπτεύει την ύδρευση και την πυρασφάλεια - πυρανίχνευση , προσφέρει τον επιθυμητό κλιματισμό, υγρασία, φωτισμό, ποιότητα αέρα και εξασφαλίζει ιδανική ρύθμιση μικροκλίματος, σε όσους νοσηλεύονται και εργάζονται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ.

washing mashine Εγκαταστήσαμε τελευταίας τεχνολογίας πλυντήρια - στεγνωτήρια – σιδερωτήρια που εγγυώνται την καθαριότητα και απολύμανση, διατηρούν την υψηλή ποιότητα του ιματισμού μας, και συμβάλλουν στην ομαλή διακίνησή του, τόσο στους ασθενείς της κλειστής νοσηλείας, όσο και στο προσωπικό μας.

food Επιλέξαμε για την τροφοδοσία των ασθενών μας πιστοποιημένους με ISO και HACCP προμηθευτές, που εξαντλούν την αυστηρότητά τους στις υγειονομικές προδιαγραφές, στην γεύση και στην ποιότητα. Για ακόμα μεγαλύτερη διασφάλιση, αναθέσαμε στον κλινικό διαιτολόγο την επίβλεψη στην προετοιμασία και μεριδοποίηση του φαγητού.

coffe Τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές τηρούμε και στο κυλικείο της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, που προσφέρει στους ασθενείς μας, στους συνοδούς τους και στο προσωπικό μας αναψυκτικά, ροφήματα, ζεστό και κρύο πρόχειρο φαγητό, σε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον.

Φροντίσαμε για την επικοινωνία, ενημέρωση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία των ασθενών μας, προσφέροντας σ’ αυτούς και στο περιβάλλον τους ελεύθερη και απρόσκοπτη πρόσβαση στο internet, εντός των εγκαταστάσεων της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, εφαρμόζοντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία ασύρματης διασύνδεσης.

Share |
Εγκαταστάσεις στην Ανάπλαση Ασθενοφόρο Εγκαταστάσεις στην Ανάπλαση - Υποδοχή Εγκαταστάσεις στην Ανάπλαση - Αναψυκτήριο 1 Εγκαταστάσεις στην Ανάπλαση - Αναψυκτήριο 2